Tartak Radwańska specjalizuje się w obróbce surowca drzewnego. Jesteśmy na rynku od 2002.
Specjalizujemy się w produkcji tarcicy iglastej i więźby dachowej na wymiar wg projektów. Posiadamy bogaty park maszynowy, który jest unowocześniany.
W NASZEJ OFERCIE:
tarcicę iglastą (suchą i mokrą)
tarcicę liściastą (suchą i mokrą)
więźbę dachową
kantówki
deski szalunkowe i obiciowe
korę
łaty i kontrłaty drewniane
POSIADAMY CERTYFIKAT FSC®
FSC JEST MIĘDZYNARODOWĄ ORGANIZACJĄ NOT-FOR-PROFIT, KTÓRA WYZNACZA STANDARDY DLA ODPOWIEDZIALNEJ GOSPODARKI LEŚNEJ, BIORĄC POD UWAGĘ ASPEKTY SPOŁECZNE, EKOLOGICZNE I EKONOMICZNE.
KONTAKT
+48 605 607 999 | +48 602 814 909
Używamy plików cookie na naszej stronie internetowej, aby zapewnić najbardziej odpowiednie wrażenia dzięki zapamiętywaniu preferencji. Klikając „Akceptuję”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie.
Ta strona korzysta z plików cookie, aby poprawić Twoje wrażenia podczas przeglądania witryny. Spośród nich pliki cookie, które są sklasyfikowane jako niezbędne, są przechowywane w przeglądarce, ponieważ są niezbędne do działania podstawowych funkcji strony internetowej. Używamy również plików cookie stron trzecich, które pomagają nam analizować i zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z tej witryny. Te pliki cookie będą przechowywane w Twojej przeglądarce tylko za Twoją zgodą. Możesz również zrezygnować z tych plików cookie. Jednak rezygnacja z niektórych z tych plików cookie może wpłynąć na komfort przeglądania.
Niezbędne pliki cookie są absolutnie niezbędne do prawidłowego działania witryny. Ta kategoria obejmuje tylko pliki cookie, które zapewniają podstawowe funkcje i funkcje bezpieczeństwa witryny. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Wszelkie pliki cookie, które mogą nie być szczególnie potrzebne do działania strony internetowej i są wykorzystywane w szczególności do gromadzenia danych osobowych użytkowników za pośrednictwem analiz, reklam i innych osadzonych treści, są określane jako niepotrzebne pliki cookie. Wymagane jest uzyskanie zgody użytkownika przed uruchomieniem tych plików cookie w witrynie.